MASSATGES

 

Tècnica manual que, aplicada adequadament, genera canvis beneficiosos a la pell, en els músculs, en el sistema ossi i en el sistema nerviós, millora la circulació en general, té una gran incidència en el metabolisme, i afavoreix el manteniment de la salut i la prevenció de malalties. Es fan amassaments, friccions, buidatges venosos, bombejos, estiraments, mobilitzacions, etc. per arribar a la pell, als músculs i als teixits.

 

Un massatge complert, a tot el cos, pot ser relaxant, descontracturant o estimulant. Tot depèn de la necessitat de la persona que el rep i de la rapidesa, força i moviments que s’hi fan servir.

 

En un massatge relaxant l’objectiu principal és arribar a un estat de relaxació física i mental. Això s’aconsegueix a través d’unes maniobres suaus, lentes i delicades, amb olis aromàtics i amb l’escalfor de les mans del terapeuta. D’aquesta manera no només aconseguim arribar al sistema nerviós i muscular, sinó també a la resta de l’organisme i calmem l’ansietat i l’estrès.

 

L’objectiu d’un massatge descontracturant és alleujar el dolor que poden provocar les contractures musculars o, la falta d’elasticitat i de mobilitat. En aquest cas, el massatge és més profund i intens que l’anterior.

 

El massatge estimulant està indicat per millorar la tonificació muscular, optimitzar la flexibilitat, augmentar la contractivitat i la temperatura dels músculs i així accelerar la recuperació dels grups musculars. És ideal per a esportistes, tant per a abans com per a després d’un esforç físic. I també per a gent que té la mobilitat reduïda i que necessita no perdre massa muscular.

 

 

Demaneu hora:

 

 

elàstic - Pl. Marquès de Camps, 4, 1r 1a 17001 GIRONA - 620 29 85 67 - elastic.cat1@gmail.com