A l’Elàstic proposem cursos de ioga en grup, ioga individual i diferents tipus de massatge amb la intenció de fer arribar a tothom el que nosaltres creiem que és un benefici per a la salut: un coneixement i una presa de consciència del propi cos que ens faci assolir un més bon equilibri corporal i millori el nostre benestar físic i psíquic.

 

En el nostre centre dediquem un temps, els divendres a la tarda, a meditar. Tothom que vulgui practicar o aprendre’n amb nosaltres hi és convidat.

 

La majoria de les tècniques que fem servir provenen de tradicions mil·lenàries emprades pel budisme i l’hinduisme, i totes han demostrat abastament els seus beneficis.

 

La nostra experiència, la pràctica professional i la nostra formació continuada ens permeten saber arribar a les particularitats de cadascú. Així, orientant-vos cap a un o altre tractament, oferim un acompanyament personalitzat i ajustat a les vostres condicions i necessitats.

 

Un espai i unes eines per treballar el cos i la ment i aconseguir una més gran autonomia pel que fa al nostre benestar i a la nostra salut.

 

ON SOM

 

ACTIVITATS

LLIBRES
I
LINCK

     
elàstic - Pl. Marquès de Camps, 4, 1r 1a 17001 GIRONA - 620 29 85 67 - elastic.cat1@gmail.com